Web developer

Voor bedrijven die in software ontwikkeling opereren, is het vinden van een web developer vaak een lastige opgave. Dit hangt nauw samen met de schaarste van goede ontwikkelaars in Nederland. Om het tempo in deze zoektocht wat op te schroeven, komen organisaties uit bij Backstage IT. Wij helpen Nederlandse software bedrijven en organisaties met een software product op eenvoudige wijze aan een web developer, die vanuit Moldavië opereert in een extended team.

Wat ons als Backstage IT onderscheidt van andere partijen, is de wijze waarop wij outsourcing faciliteren. Ons werk stopt niet na het wervingsproces, maar gaat juist door. We ondersteunen jouw web developer in al zijn behoeftes. Backstage IT staat alle specialisten bij in raad en daad en regelt dat alles achter de schermen netjes geregeld is, zodat alle web developers goed kunnen opereren.

Outsourcing

Website ontwikkelaar

Voordat we ons wervingsproces op touw zetten, gaan we eerst met jou om tafel om te kijken of een website ontwikkelaar in Moldavië wel echt wat voor je is. De business developers van Backstage IT hebben dusdanig veel ervaring, dat ze relatief snel kunnen achterhalen of onze samenwerking een redelijke kans van slagen heeft.

Nadat beide partijen overeenstemming bereikt hebben over het plan van aanpak, maken we een afspraak om jouw ideale kandidaat in kaart te brengen. Hierbij brengen we direct in kaart hoe de eerste gesprekken eruit zullen zien. Nadien kan de sollicitatieprocedure in gang worden gezet.

Web development

Web development is een vak dat alleen goed beheerst wordt door de beste ICT’ers uit het landschap. Backstage IT heeft in Chisinau een bolwerk gecreëerd, waarin alle afzonderlijke extended teams één geheel vormen. Ons HQ stelt de ontwikkelaars in staat om met elkaar te interacteren én communiceren, waardoor iedere web developer de kans krijgt om aan zelfontplooiing te doen. Web development is namelijk het mooiste vak ter wereld en daar willen wij als Backstage IT alles voor doen

Backstage IT

Naast het feit dat Backstage IT de web developer op z’n gemak wilt stellen, zorgen wij ook voor de integratie van jouw huisstijlelementen op onze HQ. Dit doen we door shirts en vesten te overhandigen waar het logo van je organisatie op prijkt, maar de bedrijfskleuren komen eveneens terug in de kantoortuinen.

Wij sparren graag met jou om te zien of we een match zijn.