Uitgelicht: de rol van Backstage IT nadat we van start zijn gegaan

In ons blog over talent acquisitie diepten we uit hoe de werkzaamheden van Backstage IT er aan de voorzijde uitzien. We instrueren Best4u International waar ze op moeten letten bij de recruitment, zodat Backstage IT kandidaten op gesprek krijgt die écht een kans maken om een rol van betekenis te kunnen gaan spelen bij onze partners.

Als het extended team ‘up and running’ is, stoppen onze werkzaamheden niet. In feite begint het pas voor ons zodra jouw nieuwe collega’s op hun plek zitten. Hoe we invulling geven aan onze rol nadat we van start zijn gegaan, bespreken we in dit blog. 

Onboarding

Onze casemanagers ter plaatse dragen zorg voor het onboarding proces. Zij regelen dat hun werkplek naar wens is ingericht, een welkomstpakket overhandigd krijgen en het extended team begrijpt wat er van ze verwacht wordt.

Werkgeluk

Backstage IT en werkgeluk zijn twee begrippen die onafscheidelijk van elkaar zijn. In het kader van ‘meten is weten’, overhandigen we ieder kwartaal een survey aan de werknemers. Hierbij stellen we doelgerichte vragen, om inzichtelijk te maken waar werknemers tevreden en ontevreden over zijn. We doen dit om eventuele verbeteringen door te kunnen voeren in onze bedrijfsvoering. 

Teambuildingactiviteiten

In het verlengde van het meten van werkgeluk, organiseert Backstage IT op regelmatige basis  teambuildingactiviteiten. Dit varieert van etentjes tot bedrijfsfeesten en van bedrijfsfeesten tot een beroepsprofessional die een cursus komt geven.

Bewaken van bedrijfscultuur


Jouw bedrijfscultuur van een afstandje overdragen op je extended team, is niet eenvoudig. Daar komt Backstage IT dan ook om de hoek kijken. We implementeren jouw huisstijlelementen op het kantoor en dragen de filosofie van jouw organisatie over op de mensen in Moldavië. We doen dit, zodat de neuzen dezelfde kant op staan en alle werknemers zich identificeren met de bedrijfsbelangen.

Administratie

De administratie is een ander onderdeel waar wij zorg voor dragen. We zorgen dat de werknemers een nette werkplek hebben, salarisstroken tijdig worden verstuurd en belastingen betaald worden.

In onderstaande video leggen we je alles nog eens haarfijn uit!