Software ontwikkeling

Software ontwikkeling en Backstage IT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Business developers die een beroep doen op onze dienstverlening, runnen doorgaans een bedrijf waarbij deze tak van sport centraal staat. Bedrijven waar software ontwikkeling niet de core business vormt, maar wel onderdeel is van het grotere geheel, mogen zich eveneens scharen onder onze partners.

In een tijdperk waarin online meer en meer de boventoon voert, wordt software ontwikkeling steeds belangrijker. Echter is schaarste op het gebied van personeel een groot probleem in Nederland. Backstage IT helpt jou bij het opvangen van dit tekort, door een extended team voor jou op te zetten in Moldavië.

Outsourcing

Softwarebedrijf

In Nederland kennen we veel verschillende varianten op een softwarebedrijf. Sommige bedrijven richten zich meer op de ontwikkeling van applicaties, waar andere organisaties zich focussen op de gebruikerservaring (UI/UX). In ons portfolio bevinden zich getalenteerde vakspecialisten, die software ontwikkeling tot in de puntjes beheersen. Jaarlijks brengen de universiteiten van Moldavië duizenden ICT’ers voort, die staan te popelen om aan de slag te gaan.

Backstage IT zorgt er altijd voor dat de meest geschikte developers gevonden worden voor het juiste softwarebedrijf. Ons nauwgezette wervingsproces wordt verzorgd door onze HR-afdeling ter plaatse. Aan de hand van de door jou gestelde criteria, gaan zij voor je op zoek.

Manager software ontwikkeling

Nadat jouw extended team compleet is, is het tijd om je nieuwe collega’s buiten de landsgrenzen aan het werk te zetten. Backstage IT heeft een overkoepelende manager software ontwikkeling in dienst, die alle teamprocessen nauwlettend in de gaten houdt. Deze casemanager is zo precies op de hoogte van alle issues die op de werkvloer spelen. Vanuit Nederland houden we een kort lijntje met de case manager. Hierdoor kunnen we snel schakelen met jou en daarnaast sturen we je een maandelijkse rapportage van alle zaken die er spelen.

Backstage IT

Ben je op zoek naar een web developer en heb je wel oren naar de dienstverlening van Backstage IT? Neem dan gerust contact met ons op. We leggen je graag uit welke kansen het uitbreiden van software ontwikkeling naar Moldavië met zich meebrengt!

Wij sparren graag met jou om te zien of we een match zijn.