Software developer

Een software developer toevoegen aan je team die jarenlang ‘dedicated’ voor jouw bedrijf blijft werken: het is een droombeeld dat voor veel ondernemers in Nederland maar moeilijk te verwezenlijken is. Backstage IT toont aan dat het lang behouden van een software developer geen onmogelijk scenario is. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,0 uit handen van onze werknemers, hebben wij ons ontpopt tot geliefde werkgever in Moldavië.

Ondanks dat de software developer werkzaam is op het HQ van Backstage IT in het Moldavische Chisinau, wordt de ontwikkelaar jouw nieuwe collega. Ben je op zoek naar een software developer, maar slaag je er maar niet in om er één te vinden? Kom dan in contact met Backstage IT.

Software ontwikkeling

Wat Backstage IT onderscheidt ten opzichte van andere partijen, is de wijze waarop wij een oplossing bieden voor jouw tekort op de afdeling software ontwikkeling. Onze dienstverlening is er namelijk op gericht om een structurele oplossing te bieden, terwijl andere bedrijven zich ten doel hebben gesteld om een vlugge handreiking te doen.

De aanpak van Backstage IT is doelbewust gekozen. Wij geloven namelijk dat vakspecialisten die zich in één klant vastbijten tot betere resultaten komen en zo echt onderdeel zullen worden van het team.

Software ontwikkelaar werving en selectie

De software ontwikkelaar werving en selectie is grotendeels in handen van onze recruiters, die gevestigd zijn in de Moldavische hoofdstad Chisinau. Zij zijn onderdeel van ons ‘core team’, waartoe ook onze casemanager en HR-afdeling behoort. Jouw vacature zal op verscheidene manieren onder de aandacht gebracht worden. De omschrijving zal geplaatst worden op alle relevante vacaturepagina’s en daarnaast zal Team Recruitment potentiële kandidaten uit onze database benaderen.

Backstage IT

Na jarenlang actief geweest te zijn in Moldavië, heeft Backstage IT een groot netwerk opgebouwd in Chisinau en omstreken. Daardoor is er altijd een software ontwikkelaar die de programmeertaal spreekt waar jij behoefte aan hebt. Backstage IT laat het zoekprofiel zo goed mogelijk aansluiten op de eisen die jij stelt aan competenties en sociale vaardigheden. Wil je meer weten over outsourcing en hoe een extended team ingepast kan worden in jouw organisatie? We vertellen je er graag meer over in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij sparren graag met jou om te zien of we een match zijn.