Prijzen

Backstage IT hecht veel waarde aan open- en eerlijkheid over ons prijsmodel. Hiermee willen we ervoor zorgen dat al jouw onzekerheden weg worden genomen. Addertjes onder het gras en kleine lettertjes zijn begrippen waar ook wij als Backstage IT jeuk van krijgen. Alle voorwaarden zijn opgenomen in ons contract, waardoor er geen enkele twijfel bestaat over hetgeen wat wel en niet is inbegrepen bij onze dienstverlening. What you see is what you get. In onderstaand schema geven we tekst en uitleg over ons transparante prijsmodel.

Set-up fee

Voordat we aan de slag gaan met het onboarding traject, rekenen we een set-up fee. Met deze fee kunnen we o.a. hard- en software aanschaffen voor jouw extended team. Hiermee zorgen we ervoor dat de opstartfase gestroomlijnd zal verlopen.

Management fee

Per ontwikkelaar betaal je een maandelijkse management fee. Dit is een vaste fee zonder verrassingen achteraf. Hiermee betalen we o.a. de salarissen van ons coreteam, HR-events, administratieve kosten (Moldavische bankkosten, boekhoudkundige kosten) en bijspijkercursussen Engels.

Brutosalaris

Naast de structureel te betalen management fee, is er ook nog een variabel deel binnen onze pricing. Dit is namelijk het brutosalaris van jouw extended teamleden. De regie hierover bewaar jij. Backstage IT bekleedt in dezen slechts een adviserende rol. Op basis van de Moldavische standaarden kunnen wij je een schatting geven van een reëel maandinkomen.

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over ons prijsmodel, diensten en de voordelen van een extended team. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak!

Contact informatie

Bezoekadres
Pollaan 43
7202 BV Zutphen

06 34 18 57 04
elshof@backstage-it.nl

Wij sparren graag met jou om te zien of we een match zijn.