Backstage IT: dit is waarom

Backstage IT is authentiek, ingenieus en bovenal uniek. Niet alleen in wat we doen, maar vooral op de manier hoe we dat doen. Wij behoren tot de grotere spelers op het vlak van IT in Moldavië en beschikken over een groot netwerk aan ontwikkelaars. Zo kunnen we eenvoudig een extended team opzetten. Backstage IT is de sleutel tot jouw succes in het buitenland. Samen zullen we een collectief vormen, waarbij we verschillende rollen zullen bekleden. De oplossing bieden wij, de controle die behoud jij. 

Goede integratie

De oplossing die Backstage IT jou biedt, is geen tijdelijke maar een structurele. Onze vakkundige recruiters ter plaatse, gaan op zoek naar een werknemer die echt onderdeel wordt van jouw team. In feite neem je dus nieuwe collega’s aan, maar dan in Moldavië.

Backstage IT hecht enorm veel waarde aan een goede integratie van jouw werknemers binnen je bedrijf. Daarom zal de huisstijl en het bedrijfslogo volledig door Backstage IT toegepast worden op ons HQ in Chisinau. Jouw ‘brand values’ zullen zo ook over de grens tot uiting komen en de werknemers zullen zich echt identificeren met de onderneming waar zij werkzaam voor zijn.

Betrokken supervisor

Backstage IT snapt dat het erg ingewikkeld is om vanaf scratch een extended team in het buitenland op te zetten. Daarom blijven wij over je schouder meekijken. Dit doen we bijvoorbeeld op de momenten dat je gesprekken voert met potentiële kandidaten, maar ook op dagen dat beoordelingsgesprekken gepland staan. We houden de lijntjes constant kort, zodat je vanuit Nederland eenvoudig met ons als supervisor kunt schakelen. Denk hierbij aan het geven van de juiste begeleiding en het aansturen van personeel. Er is dus geen reden om bang te zijn voor cultuurverschillen, want Backstage IT staat altijd voor jou klaar.

Onze dienstverlening houdt niet op bij het aanstellen en integreren van je nieuwe werknemers. Naast de recruitment, faciliteren wij maandelijkse rapportages, goede werkruimtes en thema events om de boel zo nu en dan even op scherp te zetten.

Collectief succes

Op dit moment heeft Backstage IT een hele grote club met IT-ers aan boord. In korte tijd zijn we uitgegroeid naar 60 collega’s, die dagelijks werkzaam zijn in een unieke setting. Deze developers zijn stuk voor stuk onderdeel van een extended team van een Nederlands bedrijf; alle collega’s samen vormen Backstage IT.

Wij kiezen er doelbewust voor om geen individuen te werven, maar extended teams. We doen dit niet alleen vanuit sociaal oogpunt, maar ook vanuit een bedrijfsmatige. Wij geloven er namelijk in dat jouw nieuwe collega in Moldavië ook iemand nodig heeft om te sparren over zaken die in het bedrijf spelen.

Wij sparren graag met jou om te zien of we een match zijn.