Over ons

Backstage IT is in 2019 ontstaan vanuit Best4u Group B.V, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar aan webdevelopment doet vanuit Moldavië. Wij helpen Nederlandse bedrijven die er maar niet in slagen om goede developers te vinden. Door ons wijdverspreide netwerk in Moldavië kunnen wij jou eenvoudig aan nieuwe teamleden helpen, die opereren vanuit ons HQ in Chisinau. Samen met onze casemanagers ter plaatse zetten we een extended team voor jou op, die dedicated voor jou aan de slag zal gaan.

Structurele bijstand

En dat is precies wat ons als Backstage IT anders maakt dan andere partijen. Het extended team zal alleen voor jouw organisatie werkzaam zijn, zodat zij de normen en waarden van het bedrijf kunnen absorberen en uitdragen. Daarmee biedt Backstage IT jou structurele bijstand, in plaats van een oplossing die tijdelijk van aard is.

Een andere factor die heeft bijgedragen aan het succes van Backstage IT, is onze eigen opgedane ervaring in het Oost-Europese land. Zelf slaagden we er destijds evenmin in om Nederlandse ontwikkelaars aan te nemen, waardoor we besloten om onze zoektocht uit te breiden naar het buitenland.

Smart IT solutions

Dat resulteerde uiteindelijk in partnership met een groep developers, waaruit Best4u International is voortgekomen. Deze werving bleek dusdanig efficiënt, dat we Backstage IT besloten op te richten met als doel om onze slimme softwareoplossingen ook te implementeren bij andere bedrijven.

Door veel tijd door te brengen in Moldavië, hebben we de culturele normen en waarden beter kunnen doorgronden en weten we goed wat de extended team nodig hebben om goede performances neer te zetten. Hierdoor hebben we langlopende samenwerkingen

Een baken van kennis

Met onze dienstverlening wil Backstage IT ervoor zorgen dat jouw IT-probleem verholpen wordt. Van dichtbij hebben we namelijk mogen aanschouwen hoe groot de hoeveelheid IT-kennis is in Moldavië. Jaarlijks ronden duizenden Moldavische studenten een IT-gerelateerde opleiding af, waardoor we ons netwerk jaar na jaar kunnen uitbreiden met getalenteerde developers.

Inmiddels heeft Backstage IT tientallen klanten blij gemaakt met onze dienstverlening en opereren er meerdere extended teams vanuit ons strakke HQ in de Moldavische hoofdstad Chisinau. In het laatste werknemerstevredenheidsonderzoek kenden de extended teamleden gemiddeld een 9,0 toe aan Backstage IT als werkgever: een cijfer waar wij maar wat trots op zijn! Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wij sparren graag met jou om te zien of we een match zijn.