Outsourcing

Outsourcing is het proces waarbij je een deel van jouw werkzaamheden laat uitvoeren door een team in het buitenland. Deze strategie is ooit tot stand gekomen door een tekort aan bepaalde expertises in het thuisland, terwijl de kennis en kunde over de grens juist in overvloed aanwezig is. Outsourcing biedt de Nederlandse ondernemer een helpende hand, doordat de werkdruk evenredig wordt verspreid, arbeidskosten omlaag gaan en de efficiëntie omhoog.

Backstage IT helpt jou bij het vinden van deze mensen in Moldavië. Dit doen we met behulp van ons team ter plaatse, die in kaart brengen waar jouw behoeftes precies liggen op het gebied van outsourcing. Anders dan bij andere partijen het geval is, komen de ontwikkelaars die wij aan jou koppelen echt bij je in dienst.

Outsourcing

IT outsourcing

Information Technology (IT) is niet voor niets ondergebracht in de bedrijfsnaam van Backstage IT. De outsourcing die wij namelijk als dienst verlenen, is IT outsourcing. Onze service spitst zich dan ook met name toe op het koppelen van web developers aan de juiste bedrijven.

Om het maximale uit IT outsourcing te halen, adviseren wij onze klanten altijd om een team in Moldavië aan het werk te zetten in plaats van een individu. Backstage IT gelooft er namelijk in dat onderlinge sparsessies tussen diverse collega’s op de werkvloer een aanzienlijke bijdrage leveren aan de doelen die jij voor ogen hebt. We spreken dan ook wel van een extended team.

Outsourcen

Outsourcen bij Backstage IT betekent dat je een grote keuzevrijheid hebt als het aankomt op het soort ontwikkelaar dat je zoekt. Na jaren actief geweest te zijn in thuisbasis Moldavië, hebben wij een grote database aan developers kunnen verzamelen. In deze database is een groot aantal vakspecialisten opgenomen, die verschillende programmeertalen machtig zijn. Hierdoor kunnen wij het outsourcen toespitsen op jouw wensen en krijg je een extended team waar je écht heil in ziet.

ICT outsourcing bij Backstage IT

Ben je geïnteresseerd in ICT outsourcing bij Backstage IT, maar wil je eerst een verdiepend gesprek voordat je overgaat tot actie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze business developers legt je graag uit wat er zoal mogelijk is en waar wij kansen voor jouw onderneming zien.

Wij sparren graag met jou om te zien of we een match zijn.